Focaliser Producten en Diensten

Focaliser biedt maatwerk. Uw organisatie is uniek en uw vraag om die reden specifiek. Met wat voor vragen kunt u bij ons terecht:

  • We zijn in beweging. We willen dat medewerkers niet volgend, maar pro-actief in de beweging van onze onderneming meegaan. We komen alleen tijd, aandacht en expertise te kort om dit gedegen voor elkaar te krijgen. Kan Focaliser daarbij helpen?
  • Onze mensen dienen kritischer naar zichzelf te worden. Leiderschap te tonen. Daar vraagt de verandering binnen onze organisatie om. Kunnen jullie medewerkers begeleiden in het ontwikkelen van (meer) zelfreflectie t.a.v. gedrag en wijze van werken?
  • We groeien. Hoe kan ik deze nieuwe mensen trainen in wat er van hen gevraagd wordt en hoe neem ik de bestaande werknemers en de gevolgen die deze groei voor hun heeft mee. Kan Focaliser daarbij helpen?
  • We gaan verder professionaliseren. Werkzaamheden en verantwoordelijkheden van iedere medewerker moeten worden aangepast, taken herverdeeld. Tijd, ruimte en expertise ontbreken alleen om de eigen bewustwording bij de medewerkers te realiseren plus een verandering in hoe ze met elkaar samenwerken. Kan Focaliser ons hierin ondersteunen?

Voor het inzetten van onze diensten en producen kunt u kiezen voor een Focaliser traject of Abonnement.

Focaliser traject

Wanneer u bij ons kiest voor een Focaliser traject, dan houdt dit in dat wij gedurende een bepaalde periode in uw organisatie aan de slag gaan. In het eerste gesprek met u bespreken we wat uw specifieke vragen zijn om uw medewerkers mee te nemen in de beoogde verandering. Hieruit volgt een rapport waarin wij een voorstel doen plus een plan van aanpak. De diensten die wij aanbieden kunnen bestaan uit coaching, counseling, training en advies.

Abonnement

U kunt bij ons eveneens terecht voor een Focaliser abonnement. Uw organisatie is immers voortdurend in beweging. Het kan zijn dat binnen deze veranderingen soms wel en soms niet behoefte is aan extra begeleiding. Evenals bij het Focaliser traject, starten wij ook hier met een gesprek om te verhelderen welke vraagstukken er liggen om medewerkers mee te nemen in de verandering. Op basis hiervan ontvangt u van ons een rapport en een voorstel van de begeleiding die wij in willen zetten. U kunt verspreid over een periode van een jaar deze begeleiding inzetten.

Waarom kiezen voor Focaliser?

  • We zijn onafhankelijk.
  • We zijn vakkundig, gecertifieerd en gedreven.
  • We hebben kennis van en ervaring in het bedrijfsleven.

Wat is voor u het resultaat:

  • U kunt zich richten op het proces. Immers dat is uw expertise.
  • De aandacht en tijd die nodig is om medewerkers te begeleiden in de verandering ligt bij ons.
  • Uw medewerkers ontwikkelen zelfkennis dat leidt tot zelfontplooiing en een groeiende verantwoordelijkheid. Dit zal leiden tot nog meer bevlogen en betrokken medewerkers.